Sidste nyt:

Bayo Gruppen

Mandag 29. oktober 2018
Som flere af jer måske kan se, mangler vi 3 medlemmer af ledelsen på staffsiden, men frygt ej, de har ikke forladt jer! Vi har et behov for at komme med nye tanker og integrere bedre systemer som fungerer effektivt i praksis, og derfor har vi valgt at indføre Bayo gruppen. Et hovedstyre som ejer, videreudvikler og driver Bayo.dk og Bayo.no. Dette hovedstyre består af Kai, MariusT og Llion, som vil komme op på sin egen staffside på Bayo Gruppens officielle internetside, som er under produktion lige på tidspunktet. Mere om deres opgaver kan du finde længere nede i nyheden.

Roulette vil tage over som daglig leder på Bayo.no men stillingen hedder nu ambassadør. Sammen med hende vil Equalizer komme tilbage som personalansvarlig.
Mikkel vil komme tilbage og blive ambassadør for Bayo.dk og Omid vil fortsat være personalansvarlig.Hvad laver hovedstyret?
Kai og MariusT vil stå for alt det tekniske på begge hoteller, og arbejder aktivt med at udvikle Bayo, så Bayos tekniske standarder vil blive stillet på et højt niveau. Disse to vil stadigvæk have positionen chef.
Llion vil fortsætte som daglig leder og vil blandt andet have ansvar for at indføre regelværk og retningslinjer, samtidigt med han har et tæt samarbejde og god kommunikation med begge ambassadøre. Han vil vejlede og give råd afhængigt af hvad ambassadørerne tænker på. Llion har også det ansvar, at ledelsen fungerer optimalt hos Bayo.dk og Bayo.no.


Vi vil høre din stemme!
Vi har mange idéer og forslag til hvad vi ønsker at arbejde med, men det er også vigtigt at I får muligheden for at komme med feedback, forslag og ønsker. Det er trods alt jeres interesse for vores tjeneste som holder Bayo og os kørende. Vi har lavet et spørgeskema, som du kan udfylde. Vi opfordrer alle brugere til at komme med tilbagemeldinger og forslag så vi kan sikre en udvikling, som I vil tage nytte af. For at svare på spørgeskemaet, skal du trykke her.


Med venlig hilsen
Hovedstyret v/ Bayo Gruppen.