Sidste nyt:

BAYOWEEN HUNT

Onsdag 31. oktober 2018
Kære brugere på Bayo Hotel,

Vi har brug for jeres hjælp, da vi ikke har hørt fra Mikkel i noget tid nu.


Vores moderatorer har hørt lidt rygter rundt omkring på hotellet, eksempelvist at han skulle være bortført, eller sådanne ting såsom at han er taget på pludselig ferie. Derudover har vores moderatorer dog også hørt noget om at der skulle foregå noget mystisk i en hjemsøgt landsby og måske er der nogle i denne landsby der har set Mikkel?

Vi er meget bekymrede og håber at Mikkel er okay, men denne opgave er ikke længere i vores hænder. Det er nu op til dig og dine venner at drage videre ud i skoven til denne hjemsøgte landsby og indsamle alle de ledetråde i kan. Der skulle efter sigende være spredt ledetråde rundt omkring i husene og landsbyen selv, hvilket kan findes ved at gå på møbler eller interagere med møbler.

For at starte denne Bayoween Hunt, skal i inde i rum navigatoren søge på følgende: [BH] - Den Hjemsøgte Landsby. Herfra er det så bare med at lede efter ledetråde og finde ud af hvem DU tror der er skyldig i mordet på Mikkel. Når du har ledt rummene igennem og fundet frem til hvem DU tror det er, så skal du trykke HER , hvor du vil blive bedt om at indtaste dit brugernavn og dernæst vælge én skyldig.

I vil få til og med torsdag 8/11-2018 og der vil vi kort efter lancere en nyhed med vinderne af denne mystiske Halloween forsvinding. Alle de der har gættet på den rigtige person, vil efter torsdag 8/11-2018 modtage følgende:

5 GP
Dette skilt:


Held og lykke!

PS: Det er godt nok ikke påske, men vi har alligevel tilføjet et enkelt easter egg.

- Uhyggelige hilsener fra Bayo Staff