Sidste nyt:

Bayoween Hunt er slut!

Søndag 11. november 2018
Kære alle brugere på Bayo Hotel,

Efter vores lange eftersøgning og forvirring over hvor Mikkel var blevet af, har vi endelig fundet den skyldige af mordet på Mikkel. Vi ledte og ledte i flere timer, endda sammen med andre brugere, dog fandt vi starten på den skjulte ledetråd til sidst. Denne gemte ledetråd, gav en masse bogstaver i tilfældig rækkefølge, hvilket viste sig at være en besværgelse. Denne besværgelse fik os videre hen til et skjult areal i vores Halloween Lobby, hvor der lå en ledetråd.


Derudover havde vi også taget os en længere snak med Omid, da ledetrådene oftest ledte mod ham, men han ledte blot efter en reparerende besværgelse til sit klaver. Alexander var derimod ikke så glad for Mikkel og havde derfor forberedt en besværgelse der ville kaste en forbandelse over Mikkel. Vi gennemsøgte derefter Alexanders hjem og fandt heldigvis en kur til denne forbandelse, hvilket har vækket Mikkel fra sin uendelige søvn i Alexanders kælder.

De følgende nævnte brugere på Bayo, har gættet rigtigt på hvilken ansat der er skyldig:
Louise
Gud
Julie
Winnie
Danuel
Aurora
KatrineT
Morrissey
spaghet
Bruun
Pharaoh
NoName
Dyveke
The Regulator
Mikoser
Water
coochie
minor
Janse
Jon


Hvis du ser dig selv på ovenstående liste, så er du en af de heldige vindere. Tag venligst fat i Omid eller Mikkel på hotellet, for at modtage dine præmier som er følgende:
5 GP og dette skilt:


- Uhyggelige hilsener fra Bayo Staff