Sidste nyt:

JULEN HAR RAMT BAYO!

Lørdag 1. december 2018
Kære brugere på hotellet,

Vi har ramt december og december bringer en masse konkurrencer til hotellet! Til dagligt vil i få konkurrencer som i plejer, men i vil også få en adventskalender. Hvert advent vil en ny maze blive åbnet, det betyder at den første åbner d.2 december, 9 december and so on! I vil have hele ugen til at klare mazen og der vil selvfølgelig være gode præmier til de første som kommer igennem, men det kan i læse om længere nede.

Start rummet vil blive åbnet d.2 december, klokken 15. Det kan findes ved at søge “Julemanden” og så tage “Nisseby - Advents maze *STARTRUM*”
Men der vil også blive lavet hotel alert til rummet kl 15, hver advent og en teleporter til start rummet i lobbyen, så hvis man ikke lige kan finde vejen, så kan man tage teleporteren i lobbyen.

Er det bare en normal maze?
Nej, for at gøre det sjovere og mere udfordrende, så vil de stige i sværhedsgrad for hver maze. Det vil betyde at den første maze vil være nem, den anden vil være middel, den tredje vil være svær og den fjerde, den sværeste. Så hvis du ikke er helt maze typen, så lad dig ikke slå ud, du vil sagtens kunne klare den. Men det er ikke det eneste spændende ved denne adventskalender, for vi vil også gøre det mere konkurrencepræget af at lave en 1. præmie til den der samler flest point ind i mazen og nu skal i høre hvordan det kommer til at foregå.

De første fem som gennemføre mazen vil nemlig modtage point i den rækkefølge som de gennemførte den i. Efter den sidste advent maze er gennemført, vil pointene blive talt sammen og en vinder vil blive kåret. Men hvis man ikke er helt til det med at skynde sig, så giv dig bare god tid, for ved enden er der alligevel et skilt til dig! Alle der gennemfører de forskellige maze’ vil nemlig modtage et skilt i slutrummet.

Reglerne for adventskalenderen/mazen
Reglerne er meget simple, hotellets regler skal selvfølgelig overholdes og ingen “camp” i mazen, hvis det opdages, vil i ikke kunne deltage i resten af eventet.
Pointene vil således blive givet sådan her, den første som kommer igennem mazen vil modtage 5 point, nummer to vil modtage 4 osv. Hvis det ender med at to har det samme antal point på sidste dag, vil vi finde på en alternativ løsning med de personer som har samme antal point.

Ugens advents maze vil være åbent hele ugen ud, så du kan stadigvæk nå at gennemføre den, hvis du ikke lige var hjemme på tidspunktet den åbnede.

Præmierne
Der vil være skilt til ALLE der gennemfører de fire mazes, 4 forskellige skilte som i kan tjekke ud længere nede!

Gamepoints til de 5 første som gennemfører maze + de samlede point i den “over all” konkurrence.

Personen der opnår flest point i hele december, vil ikke både få et unikt skilt som kun han/hun vil få, men også 100 diamanter.

Her kan i se skiltene som i kan få i de forskellige mazes:
Første advent(2.december):
Anden advent(9 december):
Tredje advent(16 december):
Fjerde advent(23 december):
Vinderskiltet:

Glædelig jul, vi ses på hotellet!

Kærlige hilsner, Bayo Staff
Tak til Nhu og M for at hjælpe til!